Hotdogs

Hotdogs

Hotdogs er for mig lig med sommer, sol og grill – eller når det skal gå rigtig hurtigt i køkkenet og det er altid et hit. Hotdogs er også en af de retter man kan variere præcis som man vil, med alt muligt tilbehør. I den her opskrift er der fokus på de mest simple og hurtige hotdogs man kan tænke sig.

Man kan bage sine pølsebrød selv, men vi går efter den ægte pølsevognsoplevelse når man bestiller en “Død indianer med tæppe og hele krigsmalingen”.

Jeg vil anbefale at sylte ens agurker selv, da det er langt det mest smagfulde, men i en hurtig vending kan supermarkedets gå. Syltede rødløg er også en topping man kan bruge med stor succes, de går generelt rigtig godt til mange grillretter. Generelt kan man nemt lave det til en gourmetudgave, med hjemmelavede udgaver af alt tilbehøret; ketchup, ristede løg, remoulade osv.

Som altid så har mange ting i dit basislager allerede – God appetit.

Hotdogs

Forb. tid 5 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 15 min
Ret Aftensmad
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 pakke grillpølser m. højt kødindhold
  • 1 pakke pølsebrød
  • 1 løg
  • Syltede agurker
  • Ketchup
  • Remoulade
  • Ristede løg

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Varm en pande/grill op og rist pølserne indtil de er gyldne på alle sider
  • Snit et løg fint
  • Lun pølsebrødene i ovnen i 1 minut
  • Saml hotdogs med pølse, brød, ketchup, remoulade og foretrukne løg.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *