Syltede rødløg

Syltede rødløg

Sur-søde og meget smukke syltede rødløg, der kan bruges som pynt eller tilbehør til snart sagt alt: smørrebrød, oste, appetizers, supper og varme retter. Det er citrussaften, der intensiverer den flotte røde farve.

Syltede rødløg

Syltede rødløg

Syltede rødløg
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 15 min
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 6 personer

Ingredienser
  

  • 2 Rødløg
  • 1 dl Sukker
  • 1 dl Hvid eddike
  • 1 dl Vand
  • 1 spsk Frisk citronsaft

Sådan gør du
 

  • Bring sukker, eddike og vand i kog i en gryde.
  • Mens det koger op, skærer du rødløgene i tynde ringe.
  • Tilsæt løgene og kog dem i 2-3 min.
  • Tag løgene op med en hulske og hæld dem i et glas. Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min. – eller til der er ca. 1 dl tilbage.
  • Hæld citronsaft og lage over løgene. Luk med et tætsluttende låg og opbevar i køleskabet.

Noter

Server f.eks. som tilbehør i en burger, eller som syrligt tilbehør til mange forskellige retter.
Man kan med fordel lave en dobbelt portion, for de ryger hurtigt!


2 thoughts on “Syltede rødløg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *